מגמות ומסלולים

בבית הספר הרב תחומי רמות יש מקום לכל אחד. כל תלמיד ותלמידה יכולים למצוא את מקומם במקצוע שהוא אוהב ולהשקיע בלימודים ברצון במגמה המתאימה לו.
בדף זה פרטנו עבורכם על כל מגמות בית הספר. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר.

חוברת בחירת המגמות לתשע"ט

מגמות בית ספר

מדעים

• כימיה

תחום הכימיה מתפרש ומתגלה בכל תחומי חיינו, בתחום הרפואה, תעשייה, קוסמטיקה, טקסטיל, צבעים, ועוד. לא היינו יכולים לתאר את חיינו וסביבתנו ללא הכימיה. לאור ההתפתחות המואצת שחלה בשנים האחרונות בתחומי המדעים והטכנולוגיה בארץ ובעולם כולו, יש חשיבות בלימודי הכימיה כחלק מהתפתחות זו.

• פיסיקה

הפיזיקה הוא המדע הבסיסי והיסודי לכימיה, ביולוגיה ולשאר הענפים של מדעי הטבע, הרפואה והטכנולוגיה. פיזיקה עוסקת בתיאוריות ותרגילים ברמות שונות, אשר נותנים מענה לתלמידים שמגלים עניין במקצועות מדוייקים ורוצים לדעת על יסודות המבנה של העולם הפיזי.

• ביוטכנולוגיה

תחום הביוטכנולוגיה הינו תחום העוסק בניצול מערכות ביולוגיות ברמה של אורגניזם שלם או חלקים ממנו, לפיתוחים חדשים בתחומי התעשייה, הרפואה ,החקלאות ואחרים. זהו תחום בעל פוטניצל כלכלי אדיר, התפתח מיום ליום. מערך הלימודים במגמה לביוטכנולוגיה חושף את התלמידים לענף מדעי מרתק הנמצא בתנופת התפתחות ומקרב אותם לנעשה בתעשייה ובמחקר תוך הדגשת האינטרדיסיפלינריות המאפיינת את המקצוע.